Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Dneska ovšem váš článek nabyl jisté pikantnosti, protože lež může v jistém ohledu a rafinovanosti i někoho zmást. Ovšem předvádět podobné konstrukty hraničí s šílenstvím:

Lavrov: USA postavily po obvodu Ruska síť laboratoří s biologickými zbraněmi.

10 0
možnosti
KT

Na to snad nemůže skočit, ani jedinec na hranici demence.

4 0
možnosti
IL

I14v84a37n66a 26L98a21n67c41e

18. 3. 2022 10:54

S těmito postupy jsme se setkali za čtyři roky Trumpovy vlády, kdy v některých médiích byl neustále napadán a poukazováno na věci, které byly vytaženy z kontextu nebo vůbec nikdy nedělal, jako že se měl ubytovat v ru-ském hotelu, kde byl dříve ubytován oba-ma a tam si pozvat několik prostitutek a močit na postel. řekli byste takové blbosti nikdo ani nemůže uvěřit, natož opakovat v médiích jako prověřenou zprávu. Divili byste se...

4 0
možnosti
JK

A demokrati žerou děti.;-D

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

9 0
možnosti
JK

Výborně napsáno. Lži a manipulace za účelem zblbnutí jednodušší části národa nemají se svobodou slova nic společného a s autory, kteří toto úmyslně šíří, by mělo být podle toho zacházeno.

11 0
možnosti
ST

"U nás také propagandisté přesvědčili část společnosti, že lež je právem na jiný názor."

Přesné...

9 0
možnosti
KT

Souhlas, mnohdy chybí kritické myšlení. Svobodu slova si často lidé pletou s povolenou možností šíření lží.

Jediná drobná výtka - stalo se zvykem poukazovat na myšlení důchodců a přičítat jim mnohé nešvary a nedostatek přemýšlivosti. Je to chyba, ten kdo je zvyklý přemýšlet celý život, pokud ho neschvátí demence, ke stáru nezblbne.

14 0
možnosti
MM

Přesně, starý vůl byl kdysi mladý vůl.

9 0
možnosti
Foto

Že lež není názor tvrdím stále. R^

10 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 479x
Jsem senátorem za ODS ve volebním obvodu č. 78 Zlín. Jsem otcem tří synů a nechci, aby žili v zemi, kde dnes znamená pořád včera. Mým cílem je lidem ukázat jiné pohledy na naši minulost, současnost i budoucnost. Chtěl bych, aby lidé pochopili, že mít jiný názor, je poučné a ne nepřátelské, ale také aby věděli, že lež není jiným názorem, na který mají v demokracii výsostné právo.

Seznam rubrik