Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vaše "pojednání" vypovídá o tom, že jsme s našimi politiky ještě ve větší bryndě, než jak se to jeví i největším skeptikům.

Ale děkuji za vysvětlení , které mi umožňuje lepší vhled do příčin toho českého marasmu.

Takže do vysoké politiky vstupují lidé, kteří nemohou uplatnit svůj vliv a uskutečnit pozitivní změny , neboť přetrvává vliv jejich předchůdců . Bravo! Už chápu, za co si Vás voliči platí.

Jsem rád, že jste zmínil ten psychiatrický posudek. Jaký výsledek přinesly ty velmi vážné výhrady ke kvalitě práce soudních znalců? Kdo byl a je povinen zajistit občanům fungující právní stát, vymahatelnost práva a dodržování platných zákonů? Zákonodárci a vedení příslušných resortů, tedy MV a MS. Už v roce 2008 volal po změně pan Otakar Motejl. Jak dopadla po tolika letech dlouho očekávaná novela zákona o soudních znalcích? Neúčinná změna zákona. Znalcům jen navýšila znalečné, ale nijak a ničím neumenšila možnost podvádět. Proto se o novele už nemravně mlčí. Udělali jste si čárku, a pryč od toho.

Jaká je u nás vymahatelnost práva? Tušíte vůbec?

Pavel Blažek se nedávno kriticky vyjádřil ke kauze paní Parkanové a upozornil na situaci běžných občanů. Ti jsou bez pozornosti médií a bez možnosti zaplatit si kvalitního advokáta v docela jiné situaci.

Proč neexistuje analýza příčin toho, co naznačil Pavel Blažek (než se po dosednutí do křesla ministra odmlčel)? Soudy žádají více peněz, aby se mohla urychlit řízení - černý humor. Víte, proč občan může v ČR snadno prohrát soud a být z toho v úžasu? Orgány činné v tr. řízení používají za určitých okolností hnusnou zbraň. Jako Putin. Predstírané blbství.

4 0
možnosti
ČP

Zaskočte si na psychiatrii prosím, ukažte jim tento blog, dostanete papír úplně stejný jako Rédl, a to ani nemusíte podplácet. Toto totiž může vyplodit pouze nesvéprávný člověk.

2 1
možnosti
JL

ODS. Jasně. Kdo chce s vlky krásti, musí s nimi výti.

2 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
PK

Tohle opravdu napíšete jako politik ODS? Začervenal jste se u toho alespoň? Opravdu si myslíte, že za spojením STANu - TOP 09 - Mafie, stojí Babiš?

Jsem dalek toho, Babiše se jakkoli zastávat, ale tyhle konspirace mi dost vadí.

Jestli tedy chcete napsat, že u Policie ČR tahá za nitky Babiš, pak je velký problém u Ministra Vnitra. Až tak velký, že by měl být odvolán premiérem. Ten je mimochodem z ODS.

Z vašeho příspěvku na mě padá pocit, že si myslíte, jak jsou voliči hlupáci. Možná jsou. Čekal jsem, jak dořešíte kauzy minulé vlády, jak si poradíte s Rittigem, Janouškem....a místo toho, na vás lezou další kostlivci.

Nezlobte se, ale váš článek mi vyzní, jako plivnutí do obličeje všem občanům ČR. Doufám jen, že jsem to špatně pochopil, nebo špatně četl.

Za vaše problémy však opravdu nemůže Babiš.

4 1
možnosti
JD

Goláň naprosto zastínil projev premiéra Fialy. RvRvRv

1 0
možnosti
ZZ

To mají ve Zlíně za senátora dobrý éro !!!

;-D;-D;-D

2 1
možnosti
JL

Gottwaldov jede! Redl je nějaký významný slušovický borec.

1 0
možnosti
JD

Tak to je zajímavé.

Policie je pod vlivem Babiše.

Úniky informací, Babiš.

Problémy STANU, vyšumí.

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 478x
Jsem senátorem za ODS ve volebním obvodu č. 78 Zlín. Jsem otcem tří synů a nechci, aby žili v zemi, kde dnes znamená pořád včera. Mým cílem je lidem ukázat jiné pohledy na naši minulost, současnost i budoucnost. Chtěl bych, aby lidé pochopili, že mít jiný názor, je poučné a ne nepřátelské, ale také aby věděli, že lež není jiným názorem, na který mají v demokracii výsostné právo.

Seznam rubrik